HTML

Luxusvacsora helyett hamburger

2009.02.22. 10:51 méz

Egy gazdag brit cégtulajdonos annyira feldühödött azon, hogy alkalmazottai és partnerei nem becsülik meg a pénzt, hogy egy céges rendezvényen többfogásos vacsora helyett hamburgereket rendelt.
 

Damon Buffini cégvezető egy ötcsillagos hotelben tartott többnapos rendezvényen véletlenül meghallotta, amikor néhány kollégája az étel minősége miatt panaszkodik. A luxushotelben megrendezett vacsora egyébként több százezer forintnak megfelelő fontba került.

Annyira feldühödött kollégái telhetetlenségén az egyébként szegény családból származó milliomos cégvezető, hogy úgy döntött: megleckézteti partnereit, és luxusvacsora helyett hamburgert rendelt asztalaikra. A hamburgervacsora előtt előadást tartott társainak, akik évente több tízmillió fontot keresnek, de elfelejtik értékelni, milyen szerencsések is valójában.

Buffini, akit édesanyja egyedül nevelt fel az angliai Leicesterben, ma már Európa vezető magán tőketársaságának, a Permirának az elnöke, amelynek a gazdasági válság miatt több száz dolgozójától kellett megválnia. Buffini azonban nem az a tipikus pénzhajhász milliomos: rendszeresen jár templomba, visszahúzódó életet él, és rengeteg pénzt fordít jótékonysági célokra.

Metzis Tasty Takeaway Hamburger with the lot - Australian style! by Vanessa Pike-Russell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdasagi.blog.hu/api/trackback/id/tr14957994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása